Visit Homepage
Skip to content

Week tegen… juist, hier gaan we weer!

Hoe graag ik deze plaat ook zou afzetten, wat ik vorig jaar schreef geldt helaas nog steeds.

Zolang men pesters pampert — want ze hebben het zelf toch ook moeilijk (gehad) ocharme — en slachtoffers viseert, want die laatsten moeten maar wat assertiever, socialer of wat-dan-ook wezen, zal er nooit iets veranderen, al het ge-move, ge-stip en geblaat in de populaire media ten spijt.

In verwant nieuws, deze blog is inmiddels toch weer minder een bouwwerf en Goede Bedoelingen, mijn relaas over pesten (zonder helden, happy endings of “Was dich nicht umbringt macht dich nur stärker” clichés) is terug navigeerbaar te lezen vanaf hier.

And nothing ever happens, nothing happens at all
The needle returns to the start of the song
And we all sing along like before
And we’ll all be lonely tonight and lonely tomorrow

Del Amitri